Herreklip

Ønsker du en herreklip, eller trænger du til at få klippet spidserne? Har du brug for råd til, hvad der bedst passer til dig og din stil? Eller kunne du bruge en behagelig hårkur og hovedbundsmassage?

 

Herreklip Nyt liv til håret

Salon Galaxy i Valby, København tilbyder en bred vifte af hårklipninger, hårkur og behandlinger, som giver dit hår fornyet liv.

Er du i tvivl om, hvordan dit look skal være, så lad os guide dig. I samråd med dig finder vi ud af, hvad der matcher din personlighed bedst.

Vi har stor erfaring med klipning til både kvinder, mænd og børn. Langt hår, kort, lige, pjusket, etager. Hos Salon Galaxy i Valby er alt muligt.

 

Herreklip i Valby

Er det på tide at du får studset siderne, måske er det endda tid til at prøve en ny frisure? Så kontakt Salon Galaxy i Valby, vi tilbyder hurtig og professionelt herreklip. Om du skal have en skarp fade i siderne eller bare studset spidserne, så kan vi hjælpe dig med det. Vores frisører har lang tids erfaring med diverse teknikker, som sikrer at du både får en flot frisure og en behagelig oplevelse mens du bliver klippet. Har du ikke tid til hårvask og herreklip, kan vi også tilbyde en maskinklip. Her får du selvfølgelig samme behagelige oplevelse, men er hurtigt klar igen til at fortsætte dagens gang.

Book din Herreklip her i dag og få en behagelig service hos Salon Galaxy, klik her for nyheder og mere information om os!

Herreklip - Salon i Valby - Frisør i Valby - Frisør

 

Din tilfredshed

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du besøger vores frisørsalon. Vi har stort fokus på at yde service, hårklipning og behandling i topklasse, så du føler dig som et nyt menneske, når du forlader frisørsalonen.

Vi klarer naturligvis både herreklip og dameklip.

Vi er først tilfredse, når du er.

Kontakt os på telefon
36 17 11 11
eller
bestil en tid online